Veelgestelde vragen

Bestelling

Waneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze in behandeling genomen. De nee-stickers kunt u de volgende werkdag in huis verwachten wanneer de bestelling voor 11.00 uur is geplaatst. Bestellingen die na 11.00 zijn gedaan, worden de volgende werkdag verzonden. De verwachte bezorgtijd door PostNL is standaard 1 werkdag.

Voor bestellingen onder de €5 rekenen wij €1,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €5 verzenden wij gratis. Deze verzendkosten gelden voor Nederland.

Bij Neesticker.nl kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden:

  • betalen met iDEAL
  • achteraf betalen via Klarna
  • betalen met Visa of Mastercard
  • betaal met PayPal
  • betaling met Bancontact

Wij verzenden de bestelling met PostNL brievenbuspost. De meeste brievenbuspost wordt door PostNL de volgende werkdag bezorgd. Helaas kan het voorkomen dat de brievenbuspost afhankelijk van PostNL vertraging heeft. Mocht u na drie werkdagen uw bestelling niet in huis hebben, neem dan contact met ons op via info@neesticker.nl. We gaan dan even kijken wat er precies aan de hand is, en lossen het probleem op.

Direct na uw bestelling ontvang u van ons een bevestigingsmail met uw bestelnummer. Ook sturen we u een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. Uw bestelling wordt in Nederland door PostNL bezorgd. De bestelling wordt direct verwerkt en dezelfde dag nog verzonden indien deze voor 11.00u geplaatst is. De standaard bezorgtijd van PostNL is 1 werkdag.

Ja, u kunt uw bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Dit betekent dat u uw bestelde product(en) zonder opgaaf van redenen naar ons kunt terugsturen. U krijgt uw aankoopbedrag dan binnen 14 dagen teruggestort zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Nee Stickers

Door de nee nee sticker aan te brengen op of in de directe omgeving van een brievenbus, geeft de bewoner of gebruiker van het desbetreffende perceel aan geen prijs te stellen op de ontvangst van ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisbladen.

Met een Ja sticker op de brievenbus ontvangt een consument ongeadresseerd reclamedrukwerk (folders) en huis-en-huisbladen.

De ja ja sticker heeft dezelfde functie als de nieuwe standaard Ja sticker. Als deze op de brievenbus wordt geplakt dan ontvangt de consument ongeadresseerd reclamedrukwerk (folders) en huis-en-huisbladen.

Door een Nee Ja sticker aan te brengen op of in de directe omgeving van een brievenbus beoogt de bewoner of gebruiker van het desbetreffende perceel aan te geven geen prijs te stellen op de ontvangst van ongeadresseerd reclamedrukwerk en wel prijs te stellen op de ontvangst van huis-aan-huisbladen in zijn brievenbus.

Door een Ja Nee sticker aan te brengen op of in de directe omgeving van een brievenbus beoogt de bewoner of gebruiker van het desbetreffende perceel aan te geven geen prijs te stellen op de ontvangst van ongeadresseerd reclamedrukwerk en wel prijs te stellen op de ontvangst van huis-aan-huisbladen in zijn brievenbus.

Reclamedrukwerk en/of samples die gratis huis-aan-huis worden verspreid zonder vermelding van adres (of postbus) en woonplaats van de ontvanger.

Ongeadresseerde drukwerken die met een vaste frequentie gratis huis-aan-huis worden verspreid in een geografisch beperkt gebied en waarvan tenminste 10% van de inhoud bestaat uit informatie over en nieuws uit het eigen verspreidingsgebied, niet zijnde reclame, en die daarnaast reclame bevatten.

Ieder drukwerk dat geheel of gedeeltelijk uit reclame bestaat, uitgezonderd huis-aan-huisbladen.

betaal logos

NeeSticker.nl
e-mail: info@neesticker.nl
Telefoon: 073-6909260

KvK nr: 54216397

Post Adres:
NeeSticker.nl
Poelruitstraat 3
5247HS Rosmalen

Winkelwagen